Feest met een houten horloge voor dames

Als je een verjaardag hebt dan is het altijd lastig om te bedenken wat je wil geven. Het verjaardagsfeestje is toch een stuk leuker als je met een origineel cadeau komt. Als je nu eens echt goed voor de dag wil komen dan is een houten horloge voor dames een echte aanrader. Het houten horloge voor dames is sinds ongeveer 2014 een opkomende trend in Europa en gezien de populariteit op dit moment kunnen we spreken van een blijvertje in het modebeeld. Het is per definitie een origineel en persoonlijk cadeau, maar je kunt het nog extra persoonlijk maken door een gravering in het houten horloge voor dames te doen! Dan wordt het pas echt een feest. De hoogste tijd om wat meer over dit horloge te vertellen in dit blog.

De voordelen van het houten horloge voor dames

Veel dames kennen het wel. Heb je een leuk nieuw horloge maar zit je een dag later onder de exceem of huiduitslag. Geruststellend is dat je hierin niet de enige bent. Het metaal van het horloge is behandeld met een goedje waar je huid snel geïrriteerd op kan reageren. Het houten horloge voor dames is dan een prima alternatief. Hout is een natuurproduct en het hoeft niet behandeld te worden met allerlei chemische middelen. Meestal wordt het afgewerkt met een transparante lak, maar daar krijgt niemand uitslag van. Ander voordeel van het houten horloge voor dames is dat het als cadeau heel persoonlijk te maken is. Je kunt het namelijk bij de meeste winkels of producenten laten ingraveren. Dit kan bij het gewone horloge ook, echter is dat heel lastig leesbaar. In hout wordt het een mooie donkere letter die heel goed leesbaar is. Als laatste is een houten horloge vele malen lichter. Dit maakt het veel fijner om te dragen ten opzichte van het gewone horloge.

Welke varianten kent het houten horloge voor dames?

Bijna net zoveel varianten als het gewone horloge. Specifiek voor hout is er onderscheid te maken in de soort band op het houten horloge voor dames is. Het vaakst zie je de houten schakelband. Hiermee heb je echt een compleet hout horloge en daarom zie je dat ook veel. Net zoals bij een gewoon horloge is dit horloge op maat te maken door schakels toe te voegen of te verwijderen. Andere opties zijn de leren band en de canvas band. Ook bij deze varianten heeft het houten horloge voor dames een mooie natuurlijke uitstraling.