hoe bouw je een schuur?

De eerste stap is het vinden van de perfecte plek voor uw schuur. Als je eenmaal een plek hebt gekozen, moet je weten wat er in de weg staat. Als er bomen in de weg staan, moet je ze verwijderen. Als er stenen in de weg zitten, moet je ze verwijderen. Vervolgens moet u het juiste gereedschap voor de klus krijgen. Een schop, een hamer, een zaag en een waterpas zijn slechts enkele van de gereedschappen die je nodig hebt. Nadat u het gebied hebt vrijgemaakt, moet u uw fundering leggen. U kunt voor deze stap beton of hout gebruiken. Beton is duurder, maar gaat langer mee. Hout is goedkoper, maar verslijt na verloop van tijd.

Hoe vind je de perfecte plek

De eerste stap is het vinden van de perfecte plek voor uw schuur. Je moet op zoek naar een gebied in de buurt van stroom, water en afvoer. Als je een kleine schuur hebt, kun je deze in de achtertuin bouwen. Als u een grotere schuur heeft, kunt u deze aan de achterkant van het pand bouwen.

Wat te doen als bomen in de weg staan ​​

Als er bomen in de weg staan, moet u deze verwijderen. Neem hiervoor contact op met een boomchirurg. Ze zullen kettingzagen gebruiken om de bomen te verwijderen. Na het verwijderen van de bomen moet u de stronken verwijderen. Je kunt hiervoor een kettingzaag of een houweel gebruiken.

Wat te doen als er stenen in de weg staan ​​

Als er stenen in de weg zitten, verwijder ze dan. Neem hiervoor contact op met een bouwer. Ze zullen een jackhammer gebruiken om de stenen te verwijderen. Na het verwijderen van de stenen moet u het stof verwijderen. U kunt hiervoor een schop of een bezem gebruiken.

Zorg voor het juiste gereedschap voor de klus

De volgende stap is het kopen van het juiste gereedschap voor de klus. Je hebt een schop, hamer, zaag en waterpas nodig.

Potdeksel de muren

Na het leggen van de fundering moet je de muren met hout bedekken. U kunt houten planken of potdeksels gebruiken. U moet eerst de planken of deksels voorbereiden. Spijker of schroef de planken of deksels aan de muren. Zorg ervoor dat u houtlijm gebruikt. Om uw muren goed te potdekselen heeft u goede potdekselplanken nodig. Potdekselplanken komen in verschillende soorten, kies daarom verstandig welke de beste voor uw schuur is.